Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

Halový turnaj Šternberk 19.11.2017

publikováno 21.11.2017

Hned týden po uzavření podzimních soutěží v krajském přeboru se Slovan zúčastnil halového turnaje pro ročník 2006 ve Šternberku. A sice v neděli 19.11.2017. Na tomto turnaji jsme v minulosti zaznamenali úspěšná i méně zdařilá vystoupení. Tentokrát se nám turnaj příliš nepovedl. Z osmi zúčastněných celků jsme nakonec skončili na 7.místě. Mrzelo nás to hodně, protože jsme všechna utkání hráli vyrovnaně. Bohužel se k nám však štěstí otočilo zády, neboť pokud jsme prohráli, tak až na jednu vyjímku pouze o gól. Naopak jsme inkasovali docela laciné branky. Hned první zápas s Novým Malínem cosi naznačil. Brzo jsme vedli gólem Pepy, ale pak spalovali jednu šanci za druhou. Soupeř nás potrestal a zápas otočil. Na konečných 2:2 pak vyrovnal z rohu Tom Kortiš. Druhé utkání s Lošticemi jsme sice prohrávali, ale Marťa Lebl srovnal. Soupeř pak vstřelil dvě branky z dálky a byla z toho prohra 1:3. Třetím soupeřem byl Bruntál a opět smolně jsme prohráli 2:3, když branky stříleli Pepa a Martin Škoda. Pak jsme hráli s domácími pořadateli ze Šternberka a prohráli gólem 10 sekund před koncem 1:2. Dále jsme se potkali s děvčaty FC Olomouc a po brankách Martina Škody a Pepy vedli 2:1. Holky srovnaly gólem střelou do břevna od něhož vysoký míč spadl do brány. Teprve v předposledním klání jsme se dočkali vítězství, když jsme brankou Martina Škody porazili celek Uničov "B" 1:0. No a v posledním zápase turnaje jsme narazili na pozdějšího vítěze Uničov "A". Zápas ve vynikající atmosféře si museli užívat všichni zúčastnění. Souboj na hřišti i v hledišti obstaral pěkné finále turnaje. Soupeř vedl, ale vyrovnal Filip Domanský. Ani v tomto zápase jsme neměli štěstí a nakonec prohráli 1:2. Celkem tedy 7.místo, 5 získaných bodů v 7 zápasech a skóre 10:14.
Turnaj odehráli Michal Czudek v bráně a v poli Marťa Lebl, Martin Škoda, Pepa Kneip, Tom Janalík, Tom Kortiš, Vendula Woláková a nakonec i Filip Domanský. Herně jsme sice úplně nepropadli, ale pořád jsme limitovaní rychlostí reakce a agresivitou v soubojích. Naopak jako pozitivum bychom měli vidět, že jsme v každém zápase vstřelili aspoň jeden gól a že jsme se snad jako jediný celek snažili o rozehrávku od vlastní brány a jen málo míčů náš gólman vyhazoval. Pochválit musíme naše fanoušky vedení panem Janalíkem, kteří v závěrečném utkání s Uničovem rozpumpovali celou halu.

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

1. jarní zápas 2018 UMTRA Heyrák Slovan-Slavonín
https://www.youtube.com/watch?v=Ytuowp-XTUs

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz