Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

Halový turnaj Šternberk 13.1.2018

publikováno 13.01.2018

Možná poslední halový turnaj pro ročník 2006 v této zimní přípravě jsme odehráli ve Šternberku v sobotu 13.1.2018. Pro tento turnaj jsme zvolili cestu malého oživení sestavy. Oželeli jsme účast Honzíka Poledny, Martina Škody a neplánovaně i Toma Kortiše s Marťou Leblem. Naopak jsme dali šanci hráčům, kteří nedostali minulé příliš prostoru, jako Honzíkovi Váňovi a z mladších ročníků jsme pozvali z r.2007 Honzu Perutku, z r.2008 Davida Šlosara a z ročníku 2009 Marťu Janalíka. Zvláštní poděkování za účast pak patří Pepovi, nebo jeho rodičům za to, že nám přijeli pomocí, ačkoliv byli na tento turnaj omluveni. Výsledek samotného turnaje nám ukázal asi to, co jsme čekali. Hodně se nám povedl hned první zápas turnaje, kdy jsme zaskočili domácí Šternberk. Skvělý vstup do starší kategorie předvedl David Šlosar, když byl u všech třech vstřelených branek našeho celku. Dva góly dal a jeden připravil pro Toma Janalíka. Výhra 3:2 na úvod byla příjemná. Pak nás čekali dva nejtěžší zápasy se Šumperkem a s HFK Olomouc. A výsledky to potvrdili. Oba jsme totiž prohráli 0:5 bez výraznější šance. Poté jsme se trochu zvedli a byli dalším soupeřům už srovnatelnými partnery. Sice jsme hloupě prohráli s Bruntálským Juventusem 0:1 po odrazu od mantinelu, ale už byla naše hra jakž takž slušná. Další Bruntálský celek Olympii jsme už přehráli výrazněji a po gólu Filipa Domanského jsme vedli 1:0. Bohužel jsme ale nepřidali pojistku, za což jsme byli potrestání gólem v naší síti a konečnou remízou 1:1. Pak nás čekali hoši z Čelechovic, kteří hráli celý turnaj moc pěkný fotbal. Nicméně v zápase s námi to příliš nepotvrdili. Přesto jeden gól dali, kdežto pro nás to byl docela problém a tak jsme prohráli 0:1. V posledním zápase jsme hráli o docela hodně. Pokud by se nám podařilo porazit Nový Malín tak by jsme skončili na 5.místě a pokud by jsme nevyhráli tak by nás čekalo předposlední místo. A tento poslední zápas se nám povedl. Od začátku jsme tlačili a šli vítězství naproti. A výhru 1:0 trefil dvě minuty před koncem Pepa. Tím se nám podařilo vyhrát první a poslední zápas turnaje, což sice výsledkově zachránilo naší účast, ale bylo to takové rozpačité vystoupení. Ve finále jsme skončili pátí, když jsme si prohráli konečné 4.místo s Bruntálskými celky zbytečnou prohrou a ještě nesmyslnější remízou.

Dali jsme nejméně gólů ze všech účastníků a hodně jich inkasovali při skóre 5:15. To byla naše velká bolest. Naše slabá hra dopředu pak dělala problémy Majklovi při zakládání útoků, kterých bylo hrozně moc. Na druhé straně je třeba říci, že jsme měli hodně mladý a malý útok. Škoda, že David Šlosar nenavázal na prvních 5 minut zápasu se Šternberkem. Předpoklady na to do budoucna určitě má. Docela se dařilo obranné dvojici Vendula s Filipem a oživení přinesl i posun Pepy na místo útočníka. Takže suma sumárum se dã říct, že nám tento turnaj napověděl asi nejvíc o stavu našeho družstva.

Turnaj odehráli: Majkl - Vendula, Filip, Pepa - Tom Janalík, David Šlosar, Honza Váňa, Honza Perutka, Martin Janalík.

Obrázky k článku

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

1. jarní zápas 2018 UMTRA Heyrák Slovan-Slavonín
https://www.youtube.com/watch?v=Ytuowp-XTUs

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz