Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

Zábřeh - SLOVAN 1:0 ( 1:0 )

publikováno 04.06.2018

Předposlední zápas v sezóně na venkovním hřišti jsme odehráli na stadionu v Zábřehu. Stejným soupeřem jsme na podzim v Černovíře prohráli 1:3 a tudíž jsme chtěli Zábřežským porážku vrátit. Chtěli, ale nevrátili. Výkon byl sice dobrý, vytknout borcům nic nejde, ale naše problémy ve finální fázi jsou zarážející. Slovan prostě góly nedává i kdyby hrál celý víkend. V tomto utkání jsme byli 10 minut horší, přežili velkou šanci domácích po rohu, ale pak inkasovali gólem od tyče. Od té chvíle jsme se sice docela hodně zlepšili, ale branku prostě nedáme. Největší šanci měl Šimon Štreit, ale gólman jeho střelu vyrazil. Hodně se o koncovku snažil Honza Poledna, ale bylo to vždy z hodně velké dálky. V poločase jsme tak ztráceli při skóre 0:1. O pauze jsme se shodli, že jsme lepším celkem a že ten gól už musí přijít. A začali jsme dobře. Byla to téměř hra na jednu bránu. Ale ten gól pořád nepřicházel. Nejlepší pozici na skórování měl Tom Kortiš po pěkné kombinaci středem a samostatném nájezdu. Bohužel se ale skóre neměnilo. V samotném konci jsme ještě doplnili dalšího útočníka a unaveného Honzu Polednu začal víc doplňovat Patrik Masopust, ale ten gól nám prostě není souzen. Přišla proto další prohra o jeden gól. Ještě nám však zbývají dva zápasy na pokus o nápravu nepovedeného jara. Zkusíme překvapit Olšany a pak zaskočit chlapce z Dubu tak jak na podzim.

Zábřeh  - Slovan Černovír  1:0  ( 1:0 ) 

Sestava: Šindelka - Zatloukal, Masopust, Bittner - Domanský, Poledna, Štreit - Škoda, Janalík, Weiner, Kortiš, Kneip, Woláková, Váňa.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

1. jarní zápas 2018 UMTRA Heyrák Slovan-Slavonín
https://www.youtube.com/watch?v=Ytuowp-XTUs

Kalendář akcí

« 03 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery