Originál kolekce na Zoot.cz

Úvod » REPORTY ZE ZÁPASŮ

Dub n.M. - SLOVAN 0:7 ( 0:3 )

publikováno 24.06.2018

Na závěr mistrovské sezony 2017/2018 jsme zajížděli na hřiště celku, se kterým se nám poměrně daří a se kterým jsme na podzim na umělé trávy Sigmy Olomouc zvítězili 6:1. Sice je v tabulce o 10 bodů před námi, ale kluci si na něj věřili a bylo vidět, že se chtějí rozloučit se soutěží dobrým výkonem a pokud možno vítězstvím. Nakonec se to podařilo způsobem, který všem udělal radost a trochu napravil dojem z nepovedeného jara 2018. Určitě nám hodně pomohla účast borců z kádru starších žáků, kteří se chtěli s mladší kategorií rozloučit co nejlépe. Poslední zápas to byl určitě pro Matěje Šindelku, Patrika Masopusta, Honzu Bittnera, Fildu Zatloukala, Kubu Vláčila a kdyby se zúčastnili, tak i pro Šimona Štreita a Michala Weinera. Nejvíc nám pomohl i Maty Krejčí, který by sice ročníkově mohl hrát za mladší i příští rok, ale vzhledem k jeho skvělé výkonnosti se s tím příliš nepočítá. Oproti minulým zápasům jsme tentokrát měli výborný vstup do utkání a už ve 3.min otevřel skóre dorážkou Marťa Lebl. I nadále jsme byli lepší a jen zbrklost nám bránila navyšovat skóre. Naštěstí nám vyšla koncovka poločasu a postupně Maty Krejčí po sóle a kličce brankáři, Honza Bittner a Paťas Masopust zápas prakticky rozhodli už do poločasu. O přestávce jsme si v kabině konečně mohli užívat uvolněnou atmosféru a dohodnout se i na takových věcech jako byl plán udělat vše pro to, aby konečně dala gól i Vendula. A dobré rozpoložení se ukázalo hned po výkopu, kdy skóroval Martin Škoda. Výborný výkon korunovali brankami ještě Pepa Kneip a Maty Krejčí a utkání jsme tedy vyhráli výrazně 7:0. Nakonec i k tomu gólu měla blízko i Vendula, kdy ji gólman fauloval před prázdnou bránou. I přes toto výrazné vítězství v posledním kole se nám jaro nepovedlo. Ale bohužel pro Slovan je sezona dlouhá a nehraje se jen první a poslední kolo. To jsme vyhráli 10:0 a 7:0 a bylo by to parádní. :-))

Dub n.M.  - Slovan Černovír  0:7  ( 0:4 ) 

Sestava: Šindelka - Domanský, Poledna, Bittner - Lebl, Masopust, Vláčil - Škoda, Krejčí, Janalík, Kneip, Woláková, Zatloukal.

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

V diskuzi není zatím žádný příspěvek

Aktualita

1. jarní zápas 2018 UMTRA Heyrák Slovan-Slavonín
https://www.youtube.com/watch?v=Ytuowp-XTUs

Kalendář akcí

« 04 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930     
Nejbližší akce



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz